Menu Sluiten

Agenda:

Beste leden van de Club van Old Grolschen,

Het is weer zover. De najaarsbijeenkomst van onze Club staat weer voor de deur. Het bestuur nodigt u van harte uit voor deze bijeenkomst op 15 oktober 2023 in de Lange Gang aan de Kevelderstraat te Groenlo.

Het programma is als volgt:

11.30 uur Zaal open.

12.00 uur Aanvang van de ledenvergadering.

13.00 uur Lunch (voor eigen rekening)

14.00 uur Op dit tijdstip worden we verwacht bij de VVV in de Kevelderstraat. Na een welkom en uitleg over de VVV is er gelegenheid om zelf interactieve belevingselementen uit te proberen. Om 14.30u een pauze waarin een kopje koffie of thee wordt aangeboden door de VVV. Om 15.00u vindt een onthulling plaats en wordt een wandkaart aangeboden gemaakt door Theo van Dongeren. Deze wandkaart krijgt een plaats in de hal van de VVV. Theo heeft de kaart zelf ingekleurd en gevraagd of er een plaats voor was. Om 15.30u uitleg over het NMTO (Nationaal Museum Tachtigjarige Oorlog). Mirjam Lageschaar, bestuurslid van het NMTO zal dit verzorgen. Waar dit plaats zal vinden hangt af van het aantal gasten van die dag. Bij een grote opkomst wordt er een beamer geplaatst in de toekomstige hal van het NMTO. Van daaruit is de oude Callixtus goed zichtbaar.

16.15 uur  Terug in de Lange Gang. Vanaf dit tijdstip zijn gasten die zich als zodanig hebben opgegeven van harte welkom. Voor deelname aan het diner betalen de gasten 25 euro.

17.30 uur  Het diner staat voor u klaar.

19.00 uur Einde van deze dag. Het bestuur hoopt dat de aanwezigen een fijne dag hebben gehad en wenst iedereen een goede reis naar huis.

U kunt zich voor deze dag via deze knop Aanmelden

Of u kunt mij bellen, tel: 06 30368786

Wilt u bij aanmelding vermelden met hoeveel personen u komt?

Aanmelding heel graag voor 30 september a.s.

Tot ziens op 15 oktober .

Met vriendelijke groet, Thea Breukers-Borkus, secretaris.